herrn.blogg.se

Lugna puckar

Kategori: Allmänt

Okej, anledningen till att jag inte skriver så mycket just nu är att jag fortfarande har tentor att plugga till. Har en på fredag och en på tisdag. SEN kanske det börjar hända lite mer här.
Yeees, tjaro :)

Tentaperiod

Kategori: Allmänt

Hello!
Hoppas gårdagens avslöjande inte har brutit ner er totalt.

Igår hade jag två st 4-timmarstentor på samma dag. Det brukar inte vara så att tentorna i en tentaperiod ligger på samma dag, men om man väljer kurser som sammanfaller med varandra så kan det hända ibland.
Som tur var gick det riktigt bra för mig på båda två och jag känner mig säker på att ha klarat dem. Känns riktigt skönt :)

Nu är det snart omtentaperiod också och där har jag 1 eller 2 tentor jag ska göra som känns väldigt svåra för mig. Den ena är en tenta i vektoranalys (matte) och den andra är en tenta i mekanik och vågfysik.
Jag hoppas på att klara i alla fall en av dessa, skulle sitta fint!

Tråkigt inlägg kanske, men det är vad som står på schemat just nu :)

Organiserade guldhamstrar

Kategori: humor

Idag tänkte jag avslöja en del av den organiserade brottsligheten som pågår i Norrköpings mörka kretsar.
Många tror kanske att Norrköping är en lugn och fin stad där alla lever i harmoni. Detta är fel!
Här avslöjar jag vad jag har fått reda på från mina källor (som jag ej tänker nämna vid namn då det kan innebära livsfara).
 
Låt oss kalla mina källor för Peter. 
Peter berättar om guldhamstrarna som har sitt tillhåll nere i hamnen längs Norrköpings nedsläckta gator. I åratal har deras organiserade brottslighet pågått och eskalerat till vad det är idag. Från början rörde det sig bara om småbus som knappt kunde kallas kriminalitet. Guldhamstrarna ökade i antal och fick således även större självförtroende och respekt i samhället. 
De utvecklade sina småbus till riktig kriminalitet genom att hela tiden gå ett steg längre än förra gången. På så vis gick de från att bränna myror med förstoringsglas via att göra inbrott i sorkarnas villasamhälle, till att idag bedriva knarkförsäljning till socialt underutvecklade ugglor. Knarkhandeln sker bortom allas ögon, undangömt för samhället.
 
Peter berättar vidare att detta måste få ett stopp och därför kontaktade han mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna information mer än att dela med mig och förhoppningsvis kan vi tillsammans sätta stopp för det här!

Garanterat sommarjobb

Kategori: Allmänt

Okej, idag började jag söka några sommarjobb. En grej som inte får hända är ju att man skickar fel personligt brev till fel jobbansökan. Detta gjorde jag typ idag. Jag skulle söka ett jobb på Siemens och råkade skicka mitt personliga brev innan det var färdigt.. Det som hände var att jag glömde ändra i texten från Kolmården (som var det senaste jobbet jag sökte) till Siemens...

Såhär såg första raderna ut:


Siemens sommarjobb 2013

Hej hej!
Jag heter Emil och söker härmed jobbet som säsongsarbetare hos er på Kolmården.


Så nu är det väl bara hålla tummarna antar jag? Hahaha... raka vägen mot sommarjobb!

Den snabbaste tanten

Kategori: humor

Idag när jag var på väg hem snubblade jag på en tant. Hon hade rullator och var supersnabb och superliten, därför såg jag henne inte när hon susade in framför mina fötter. Jag föll över rullatorn och råkade ge den en knuff så den rullade iväg rakt mot en bergvägg och exploderade! Tanten reste sig snabbt och slog mig med sin höftkula samtidigt som hon skrek att jag hade avslöjat henne och förstört uppdraget. Till slut sprang hon iväg och jag såg henne aldrig mer.
Vilken dag va!?

Rekord och vinst!

Kategori: Allmänt

Okej, idag hade vi match mot seriens i särklass bästa lag, AIK. Vi leder vår grupp och AIK leder sin grupp, så man kan väl kalla det ett toppmöte, typ :) Vi spelade helt otroligt jävla bra och slog nytt klubbrekord samtidigt som vi vann med 11-9. Jämn match och riktigt skönt för självförtroendet att vinna mot ett så pass bra motstånd! Helt grymt. Att vi dessutom slår vårt klubbrekord som är typ 10 år gammalt, eller nåt, var ju bara en bonus. Tror vi blev lite mer taggade på det framtida elitseriekvalet i april nu också ;) YEEES ASSÅ!

Sommar, jobb?

Kategori: Allmänt

Även om det är snö, is och kallt ute så är det redan dags att söka sommarjobb. De flesta ansökningstider jag har sett går ut i mars och det är väl dags att sätta fart antar jag.
Jag har tidigare jobbat inom fastighetsförvaltning många gånger som både extrajobb och sommarjobb och det är helt okej.
Dock börjar jag närma mig slutet av min utbildning och jag skulle allra helst hitta något som passar utbildningen lite bättre för att få in en fot i det området.
Någon som har ett programmeringsjobb till mig? Gärna hos något fräsigt spelföretag om man får drömma :)